خانم کتی یونگ ( Cathie Jung ) زاده ۱۹۳۷ آمریکا با بلندای ۱٫۷۲ متر و دور کمری ۳۸٫۱ سانتی متر که ۱۵ بار اندازه گیری شده است هم اکنون دارنده باریک ترین کمر در جهان می باشد و نام این زن در کتاب گینس به ثبت رسیده است.

 

مشاهده ( کمر باریک ترین زن دنیا + عکس ) در ادامه مطلب . . .



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ جمعه 26 اسفند 1390برچسب:, توسط shahab zareshahi


مواد لازم :
ماهی سفید ماده در حدود5/1 کیلو
1عدد
پیاز
1 عدد
روغن مایع ذرت
مقداری
سبزی معطر (نعناع , ترخان , گشنیز)
500 گرم
گردوی چرخ شده
250 گرم
رب انار
2/1 پیمانه

روغن زیتون
3/1 پیمانه

آبلیمو
3/1 پیمانه

نمک و فلفل
به میزان لازم

طرز تهیه :

داخل گوش ماهی را باز می کنیمن , محل اتصایل آبشش ها را می بریم . آبشش های ماهی را در آورده و به دقت از داخل گوش و دهان تمیز کنید. با نوک کارد , فلس های ماهی را می گیریم . زیر شکم ماهی را سر تا سر چاک داده , محتویات داخل شکم ماهی را خالی می کنیم . ماهی را به دقت می شوییم و خشک می کنیم . اشپیل ماهی را در صافی ریخته و با دست ماساژ می دهیم تا پوست آن جدا شود . پیاز را خلال کرده در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. اشپیل ماهی را به آن اضافه کرده , تف می دهیم . سبزی را به دقت تمیز کرده , می شوییم و خشک می کنیم . سپس سبزی را ریز خرد کدره آن را به اشپیل ماهی و پیاز سرخ شده اضافه می کنیم و کمی تف می دهیم . گردوی چرخ شده , رب انار و کمی نمک و فلفل نیز اضافه کرده , ماهی را به وسیله آبلیمو وروغن زیتون و نمک و فلفل , مزه دار می کنیم .به طوری که تمام سطح روی آن و داخل شکم ماهی با این مواد مزه دار شود . بعد روی سطح بدن ماهی را با چاقو چند برش داده , داخل شکم آن را با موادی که آماده شده پر کرده, می دوزیم . روی ماهی را می توانیم کمی زعفران حل شده در آب جوش بمالیم . بعد آن را در سینی فر چرب شده قرار داده و در فری که با 350 درجه فارنهایت گرم کرده ایم , قرار می دهیم , تا کاملاً طلایی شود . قبل از اینکه در فر قرار بدهیم . یک چاک در دهان ماهی ایجاد کرده , یک تکه نخ را از دهان ماهی رد کرده به دم آن متصل می کنیم و گره می زنیم تا ماهی کمی حالت به خود بگیرد وشکل ظاهری آن زیباتر شود .

 



ارسال در تاريخ سه شنبه 23 اسفند 1390برچسب:, توسط shahab zareshahi

آموزش: نحوه ی درست کردن اشکال حیوانات مختلف با سایه ی دست هایتان. مطمئنا خیلی جاها دیدید که افراد مختلف ، با استفاده از هنر سایه ی دست هایشان ، اشکال مختلفی را درست میکنند که برای ما جالب است. این بسته ، شامل: 14 عکس آموزشی جهت ایجاد اشکال حیوانات مختلف با سایه ی دست ها می باشد. حتما ببینید.

 

 

 

مشاهده ( نحوه ی درست کردن اشکال حیوانات مختلف با سایه دست هایتان ) در ادامه مطلب

 



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ سه شنبه 23 اسفند 1390برچسب:, توسط shahab zareshahi

 

مشاهده ( آموزش آرایش صورت برای دختر ها (خود آرایی ) در ادامه مطلب . . .



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ سه شنبه 23 اسفند 1390برچسب:, توسط shahab zareshahi

این بسته ، شامل: 9 عکس بسیار دیدنی و زیبا از مدل لباس نامزدی با حجاب کامل در سال 2011 می باشد. 

 مدل لباس نامزدی با حجاب کامل 2011

مشاهده ( عکس های دیدنی از مدل لباس نامزدی با حجاب کامل 2011 ) در ادامه مطلب . . .

 



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ سه شنبه 23 اسفند 1390برچسب:, توسط shahab zareshahi

 این بسته ، شامل: 29 عکس شگفت انگیز 360 درجه از زیباترین و رویایی ترین نقاط دنیا می باشد. این بسته را حتما ملاحظه فرمائید.

گروه اینترنتی پرشین استار | www.Poonak.org

مشاهده ( تصاویر جالب 360درجه از همه جای دنیا...! ) در ادامه مطلب . . .



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ دو شنبه 22 اسفند 1390برچسب:, توسط shahab zareshahi

 این بسته ، شامل: 22 نقاشی 3 بعدی بسیار شگفت انگیز، کشیده شده در خیابان ها می باشد. حتما ببینید.

 

مشاهده ( سری جدید از نقاشی های 3 بعدی کشیده شده در خیابان ها ) در ادامه مطلب . . .





ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ دو شنبه 22 اسفند 1390برچسب:, توسط shahab zareshahi

این بسته ، شامل: طرز درست کردن دسر ماست، آناناس و توت فرنگی می باشد. حتما درست کنید و حالشو ببرید. 

 دسر ماست ،آناناس و توت فرنگی 

مشاهده ( طرز درست کردن دسر ماست، آناناس و توت فرنگی ) در ادامه مطلب . . .

 



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ یک شنبه 21 اسفند 1390برچسب:, توسط shahab zareshahi

این بسته ، شامل: آموزش طرز درست کردن ترشی بسیار خوشمزه "لیته" می باشد. کدبانو ها این پست رو از دست ندهند.

 

مشاهده ( آموزش طرز درست کردن ترشی بسیار خوشمزه "لیته" )‌ در ادامه مطلب . . .





ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ یک شنبه 21 اسفند 1390برچسب:, توسط shahab zareshahi

همه اجزای سالاد را در ظروف جاداری بریزید و نمک و فلفل بپاشید و زیر و رو کنید و در یخچال بگذارید تا سرد بشود ، سپس در ظرف سالاد بکشید ... 

ما بقی توضیحات در ادامه مطلب

طرز تهیه سالاد برنج ( سالاد فرانسوی)  

مشاهده ( طرز تهیه ی سالاد برنج (سالاد فرانسوی )‌ در ادامه مطلب . . .

 



ادامه مطلب...
ارسال در تاريخ یک شنبه 21 اسفند 1390برچسب:, توسط shahab zareshahi

اسلایدر

صفحه قبل 1 ... 17 18 19 20 21 ... 26 صفحه بعد